KANDIRA YOLU YİNE CAN ALDI..!

İzmit-Kandıra yolu Kandıra istikametinde sabah 5 sularında meydana gelen trafik kazasında, taşeron bir firmaya ait olan 34 DD 9231 plakalı Murat K. idaresindeki kamyon ile Kandıra istikametine seyir halinde olan 41 GE 926 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Diğer sürücülerin kazayı ve araçta sıkışanlar olduğunu haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

KURTARILAMADI

İtfaiye ekipleri yaptığı çalışma sonucu araçta bulunan Semih Aksoy (24), Reha Çoban ve Bayram Erol sıkıştıkları yerden kurtarılmasının ardından ambulans ile hastanelere sevk edildi. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Semih Aksoy ve SEKA Devlet Hastanesine sevk edilen Bayram Erol hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Reha Çoban’ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817