Kandıra’da ilk oturum tamam
Belediye-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu Kandıra Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmeleri resmen başladı. Belediye adına Yerel-Sen’in Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, uzmanlar Hasan Tenlik ve Mete Bilgin ile Belediye-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Osman Şar ve Mali Sekreter İbrahim Varol, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın makamında bir araya geldi. Hoş sohbet ve karşılıklı görüşmelerin ardından görüşmelere geçildi.

17 maddede anlaşıldı

Kandıra Belediyesi’ndeki sendikalı 41 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin ilk görüşmesinde 23 maddelik taslak okundu. Görüşmede 17 idari madde üzerinde anlaşma sağlandı. İkinci oturum ise 5 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek. Bu oturumda parasal maddelerin de gündeme gelmesi bekleniyor. Toplu iş sözleşmesi ile ilgili görüş belirten Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan görüşmelerin masada bitmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.