Kantincilerde Yeni Başkan Erol Ürün

Bu kapsamda derneğin başarılı başkanı olan ve geçtiğimiz günlerde kuruluş çalışmalarının tamamlandığı Anadolu İlleri Dernek Federasyonu yönetiminin de kurucu başkanlığına seçilen Alican Kazgan, törende KOCKİD başkanlığını dernek üyelerinden Erol Ürün’ü devretti.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Balkan Börekçisi’nde düzenlenen törende konuşan önceki dönem başkanı Alican Kazgan, “Başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktık. Bu dönemde sektördeki tüm temsilcilerimizin sesi olmaya, sorunlarımızın dile getirilip çözüm yollarının bulunması için emek sarf etmeye çaba gösterdik. Şimdi görevimizi Erol beye devrediyoruz. Kendisine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

Bu zamana kadar derneğimizin kurulumundan itibaren tüm çalışmalarımızda yanımda olan, olamayan, emek ve katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ederim. Geçen zaman zarfında gerek üyelerimize, meslektaşlarımıza, mesleğimize katkı sağladığımızı düşünerek bilmeden ve istemeden kırdığımız, üzdüğümüz olduysa haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Ben yeni yönetimimizin her zaman yanında olacağım” dedi.

KAZGAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra konuşan KOCKİD’in yeni başkanı Erol Ürün ise “Alican bey ile çalıştık. Tüm dernek üyeleri olarak oluşumumuzun güçlü hale gelmesi için uğraş verdik. Bundan sonra üzerine koyarak bu önemli sorumluluğu yerine getirmeye çalışacağız. Alican başkanımıza gösterdiği çaba ve verdiği emekleri dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi. Buluşmanın sonunda eski başkan Kazgan’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.