KAPÇAK:  HEDEF, ENERJİ KAYBINI AZALTMAK..!

Hacı Osman Mahallesi’nde uzun yıllardır bu alanda hem üretici, hem de bayi olarak hizmet veren Ahmet Kapçak, kalite çıtasında düşmeler yaşanan sektör de bu eksikliği de gidereceklerini ve aranan hizmeti sunacaklarını söyledi.

Ahmet Kapçak, son zamanlarda marka olmayan bazı ürünlerin de piyasaya ucuz mal anlayışı ile çıktığını ve kalitenin düştüğünü ifade ederek, “Yeni işyerimizde hedefimiz kalite sektörü düşen sektörün çıtasını yükseltmektir. Kaliteden ödün vermeyen izolasyonlu ürünlerimizle kalite çıtasını yükseltip, yurt dışından ithal edilen enerjide ki ısı kaybını en aza indirmektir. Böylece, hem ülke ekonomisine katkı sağlayarak, paramızın boşa gitmesine engel olacak, hem de sektörde de kendisini kanıtlayan önemli bir firma olduğumuzu kanıtlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.