Karabalık, Aykent Sitesi’nde
Kartepe halkı ile sık sık biraraya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelindeki ziyaretleri kapsamında siteleri de ihmal etmiyor. Bahçelievler Aykent Site sakinlerinin görüşme talebi iletmesi sonrası siteye konuk olan Başkan Karabalık, site sakinlerinin sıcak ilgisi ile karşılaştı. Uzunçiftlik Bahçelievler Mahallesi'ndeki 152 haneli Aykent Site sakinleri ile sitenin parkında buluşan Başkan Karabalık, sitesi sakinlerinin taleplerini tek tek dinledi.

 

Kendilerine iletilen taleplerin çözümü konusunda, beraberinde getirdiği ekibine talimat vererek çözüm üreten Başkan Karabalık’ın bu davranışı site sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Özellikle yaklaşan yaz ayları öncesi bir takım düzenlemeler yapılması konusundaki taleplerin Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından mayıs ayına kadar karşılanması için talimat veren Başkan Karabalık, ailelerin sohbetlerini rahatça yapabilmeleri ve dostlukların pekiştirilmesi adına bank ve kamelya taleplerinde olumlu yanıt vermesi Aykentlileri mutlu etti.

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Sizlerin istek ve şikayetlerini yerinde görüp çözüm üretmek istedim. Bu yüzden bugün meclis toplantısını da yarım bırakarak sizin yanınıza geldim. Çözüm üretmek için buradayım, çözülemeyecek sorun yoktur. Halkımın talepleri bizim önceliğimizdir, mahalleli ne istediyse yaptık; park dediniz yaptık, yolları söylediniz asfalt ve parke ile döşedik. Biz hizmet anlamında sizin yanınızdayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.