KARADENİZ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Karadeniz, geçen hafta düzenlenen ve odaların katıldığı toplantıda da sorunları Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na sunduklarını ifade ederek, ‘’İlçenin sorunları belli ve sürekli olarak gündeme getiriliyor. Otopark sorunumuz çok büyük, Körfez Belediye Başkanı kültür merkezleri altındaki otoparkların düzenlendiğini ve yakında hizmete açılacağını söyledi. Fakat, Körfez’in otopark sorunu ve trafik problemi düşünülenin çok üzerinde. Yalnızca kültür merkezi altındaki otoparklar değil aynı zamanda Ağadere Caddesi arkasındaki boş alanlar da değerlendirilmeli. Her Cuma günü yoğun olan Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi adım atılmaz hale geliyor. Burada bir an önce tek yön uygulaması yapılmalı. Bunların yanı sıra ilçe içinde özellikle viyadük altında daha önce de söylediğimiz dönüş düzenlemeleri bir an önce yapılmalı. İlçe içinde karşıdan karşıya araçla geçmek için bile uzun mesafeler katetmek gerekiyor’’ dedi.

Karadeniz, verdikleri dosyaların takipçisi olacaklarını ve yalnızca yerel yönetimler bazında değil, genel yönetimde de, şoför esnafının ucuz yakıt, KDV indirimi, cezaların düzenlenmesi, sigorta fiyatlarında indirim gibi konuların çözüme kavuşmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.