Karaosmanoğlu, “Teşkilatlar ve yerel yönetimler olarak daha diri olacağız”
 Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Nisan Halk Oylamasın da elde edilen güzel sonuç nedeniyle AK Parti Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret etti. Kadın Kollarının toplantısına konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksuludemir eşlik etti.

 

“YENİ SİSTEMDE ARTIK DAHA FAZLA İCRAAT OLACAK”

Çayırova İlçe teşkilatını ziyaret ederek burada bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “16 Nisan halk oylaması nedeniyle çok önemli bir süreci geride bıraktık. Bunun sonucunda Türkiye’de önemli bir değişimi gerçekleştirdik. Artık yeni bir sistem başlıyor ve koalisyonlar geride kalıyor. Bundan sonra ki süreçte teşkilatlar ve yerel yönetimler olarak daha diri olacağız. Çayırova’da oy oranlarımızı daha fazla nasıl yükseltiriz bunun çabası içerisinde olacağız. Eski sistemin aksaklıkları artık geride kalacak. Hükümet oluşturma konusunda ki zaman kayıpları da ortadan kalkacak. Yeni sistemde artık daha hızlı ve fazla icraat olacak” dedi.

 

“ÇAYIROVA TEŞKİLATLARI ÇOK BEREKETLİ BİR ÇALIŞMA YAPTI”

16 Nisan Halk Oylaması, hizmetlerin önünde ki bütün tıkanıkları ortadan kaldırmıştır vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Ülke olarak her yönüyle güçlü bir devlet olacağız ki bu coğrafyada yaşayabilelim. Suriye’ye üç milyon insan bugün ülkemizde misafir durumda. Bizim gidecek hiçbir yerimiz yok. Birbirimize değer vereceğiz ve çok çalışacağız. Halk oylaması sürecinde Çayırova AK Parti teşkilatının tüm unsurları çok bereketli bir çalışma yaptı. Tabanımız var ancak oy oranlarımızı daha fazla çalışarak yükseltebiliriz. Milletimiz teveccüh ederek bu sonucu bize verdi. Sizlere çok teşekkür ederim. Birbirimize dua edelim. Siyaset zor ancak kadının siyaset yapması daha da zordur. Bu zorluğa katlanan kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

ATIK SULARIMIZI ARITMA TESİSLERİNE ALIYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Çayırova’nın on yıl önceki halini hatırlıyorum da, suyu dahi yoktu” diyerek şunları kaydetti: “Çok şükür o günler geride kaldı. Suyumuz sağlıklıdır. Türkiye’nin değil dünyanın en iyi su laboratuvarını açtık. Her türlü tahlili yapabiliyoruz. Vatandaş musluktan suyunu içemiyorsa o kentte yaşanmaz. Ancak bizim şehrimizde bu durum çok farklıdır. Çünkü Kocaeli’de su musluktan içilir. Atık sularımızı arıtma tesislerine alarak çevremizi koruyoruz.”

 

“KADINLARIMIZ ARASINDA YAYMAK İÇİN AKTİF ÇALIŞMALIYIZ”

“Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesi konusunda AK Parti Çayırova ilçe Kadın Kolları üyelerine bilgilendirme yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımızın sağlığını ve huzurunu sağlayacak çalışmalar yapıyoruz. İnsanımızı yüceltmek için her türlü projeleri hayata geçireceğiz. Semt konakları ve okullarımızda ki spor salonlarını aktif bir şekilde değerlendireceğiz. Spor ve sağlıklı yaşamı kadınlarımız arasında yaymak için aktif bir şekilde çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

 

“HALKIMIZIN HER DAİM HİZMETKÂRIYIZ”

2019 en önemli seçim yerel seçimlerdir hatırlatması da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yerel seçimlerde çok sıkı çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde olacak bu gayretimiz. 2019 yılında Çayırova’da ki potansiyelimiz bugünkünden daha yukarılardır. Allah yolumuzu açık etsin. Halkımızın her daim hizmetkârıyız. Teşkilatlar olarak nerede bir eksiğimiz varsa oraya koşacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksuludemir’de , “Kadınlarımız çok ciddi bir şekilde 16 Nisan sürecinde çalıştılar. Halk oylamasında arkadaşlarımızın üstün bir gayret gösterdiğine inanıyorum” ifadelerini sarf etti. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin yapılmasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.