Karslı Kadınlar Muhteşem Gecede Eğlendiler


Dernek Başkanı Harun Bozkurt ve yönetimi tarafından düzenlenen gece Ülker Gold Düğün Salonu'nda gerçekleşti.  Ömer ülker ve ekibi, dernek başkanı Harun Bozkurt ve yönetimi ile kadınlara unutulmaz bir gün yaşattılar. 


Geceye katılan kadın üyeler, canlı müzik ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlenerek piste saatlerce oyun havası eşliğinde Halay çekip oynadılar.
Gecede yapılan çekilişle de 200 bayana çeşitli hediyeler dağıtıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Harun Bozkurt kadınların kendileri için önemli ve baş tacı olduklarını söyleyerek bir gün değil her gün hatırlanmaları gerektiğini ifade etti. Yalnızca kadınlara yönelik heceye katılan konuklara da gül dağıtıldı ve ikramlarda bulunuldu.


Harun Bozkurt geceye katkı sağlayan ve emek veren Fatma Irak'a pragrama sponsor olan dernek üyesi iş insanlarına teşekkür etti. geceyi hazırlayan dernek yöneticileri, 
Dernek Başkanı Harun Bozkurt 
Dernek Başkan yrd Tarkan Cimşit
Dernek Yönetici Hüseyin Demirci
Dernek Yönetici ilhan Günçe
Dernek Yönetici Kenan Çağlar
Dernek Yönetici Serhan Güncü
Dernek Yönetici Şeref Güncü ve salon sahibi Ömer Ülker,  gece sonunda konuklar tarafından alkışlandılar. Başkan Bozkurt ayrıca Mekan sahibi Ülker Gold Düğün Sarayları sahibi iş insanı Ömer Ülker ve gecede yaptığı sunumlarla misafirler tarafından uzun süre alkışlanan iş insanı Fatma Irak'a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817