Karslılar Kahvaltıda Buluştu

Kars Akbaba ve Çerme Köyleri Derneği yönetimi, yine farklı ve özel bir etkinliğe imza attı. Kentimizin saygın, başarılı ve genç iş insanlarından biri olarak gösterilen, yardımsever kişiliği ile bilinen ve Karslılar arasında da en etkin isimlerin başında gelen Harun Bozkurt’un başkanı olduğu dernek yönetimi, üyelerini, ayrıca Kars derneklerinin başkan ve yöneticilerini kahvaltı programında ağırladı.

YÖRESEL ÜRÜNLER İKRAM EDİLDİ

Acil bir program dolayısıyla il dışında olması dolayısıyla ev sahibi olsa da programa katılamayan Harun Bozkurt’un yokluğunda başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri konukların ağırlanması ile yakından ilgilendi. Kars yöresine ait ürünlerin konuklara ikram edildiği kahvaltı organizasyonu geniş katılımla gerçekleşti.

ESKİ BAŞKANLAR KATILDI

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kahvaltı programına katılanlar arasında; derneğin eski başkanlarından Turgay Cimşit, Mehmet Irak, Mehmet Bozkurt, Kasım Karahancı ile diğer derneklerin başkan ve yöneticileri katıldı.

 Programa ayrıca KAI Vakfı Başkanı İsa Bozkurt’ta katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.