Karslılar ‘Seyran’a Hazırlanıyor

Bu kapsamda belirli aralıklarla toplantılar düzenleyen Vakıf yönetimi ve bağlı dernekler, ilimizde bu sene ilk kez tertip edilecek olan şenliklerde yapılacak program, içerik ve konuklarla ilgili detaylı bir görüş alışverişinde bulundu.

DERNEKLERDEN İLGİ

Düzenlenen toplantıda; Hollanda Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Kasım İbrahim Akdemir, aynı zamanda MHP İl Başkan Yardımcısı da olan Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları Derneği Başkanı Vedat Akbulut, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Serhat İlleri Derneği Başkanı Fuat Katkay, Kars Akbaba Derneği Başkanı Harun Bozkurt, Tarkan Cimşit, Kocaeli Kars Bölükbaşı Köyü Derneği Başkanı Oray Demirci, Kocaeli Ardahanlılar Derneği Başkanı Alpay Aydemir, Kamuran Soylu, Kocaeli Selimliler Derneği Başkanı Fatih Ekinci, Derince Kenti Konseyi Başkanı Ertekin Akbulak, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği Başkanı Burhanettin Özçelik, Kocaeli Posoflular Derneği Başkanı Muammer Eren, Darıca Karslılar Derneği Başkanı Ali Şen, Çayırova Benliahmet Köyü Derneği Başkanı Çetin Aydemir, Kars Selim Darboğaz Köyü Derneği Başkanı Vural Koç, Kavanium Sitesi Başkanı Güven Türk Koç, Güney Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Yaşar, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Ardahan Göle Yiğit Konağı Köyü Derneği Başkanı Kamil Polat, Kars Ortagedikliler Derneği Başkanı Ömer Ülker, Kocaeli Müzisyenler Derneği Başkanı Musa Sevindik, Susuz Yaylacık Köyü Derneği Başkanı Mehmet Malkoç, Körfez Belediye Meclisi’nin AK Partili üyelerinden Sinan Barış Kaya, AK Parti Körfez İlçe yöneticilerinden Nurali Çiftçi, İYİ Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Sarıçayır katıldı.

SARIÇAYIR TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen buluşma sonrasında bir açıklama yapan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, “Seyran Şenliklerimiz için görüş alışverişlerimiz devam ediyor. Büyük ve görkemli bir programla hemşehrilerimizi ve tüm konuklarımızı ağırlayacağız. Birlik ve beraberlik adına yaptığımız son toplantımızda bir araya gelen tüm başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.