Karslılar’ın Konuğu Aygün ve Söğüt Oldu

STK’larla İstişare Toplantıları

Sivil toplum kuruluşları ile istişareye önem veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kapsamda son olarak Kocaeli Kars İli Derneği’nin (KOKİD) konuğu oldu. Dernek Başkanı Ertekin Akbulak ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Kenan Yalçın, Ayşe Şiranün, Mustafa Morgül, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin Kaşukci, Derince Nüfus Müdürü Suat Demir ve dernek üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Söğüt: Bu Toplantıları Önemsiyorum

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Ertekin Akbulak, katılımlarından dolayı Başkanlar Aygün ve Söğüt ile birlikte konuklarına teşekkür etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir ortamı hazırlayan dernek başkanımız Ertekin Bey ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu samimi toplantıları çok önemsiyorum. Sizler birlik ve beraberliğimiz için bu tarz toplantıları en güzel şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Bundan dolayı her birinizi kutluyorum” dedi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün ardından Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir selamlama konuşması yaptı.

Aygün: Amacımız İnsanımıza Hizmet Etmek

Konuşmasında önemli mesajlar veren Başkan Aygün, “Her şey insan için. Bulunduğumuz görevin temel amacı insanımıza hizmet etmek. Hamdolsun çalışmalarımızı sevgi içerisinde yürütüyoruz. Biz içeride birlik ve beraberliğimizi sağlarsak dünyada kimse bizim ülkemizin bileğini bükemez” dedi. Başkan Aygün, konuşmasının sonunda gösterdikleri samimi ilgiden dolayı Kocaeli Kars İli Derneği yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.