Kartepe’den Üst Düzey Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık ve geçmiş dönem Kartepe Belediye Başkanlarından İSU Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Karabalık’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Kocaman’a Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yaman, Murat Balaban, Orhan Akyüz eşlik etti.

KIŞ DÖNEMİ YAKLAŞIYOR

İSU Genel Müdürü Sağlık’ı makamında ziyaret Belediye Başkanı Kocaman; Kartepemizde çok önemli alt yapı yatırımları yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. genç bir ilçeyiz, yüzölçümümüzde çok büyük. Dolayısıyla eksiklerimiz ve ihtiyaçlarımız halen devam ediyor. İSU yönetimiyle uyumlu işbirliğimiz ve planlı koordinasyonumuz sayesinde sorunsuz bir kış mevsimi geçirmeyi hedefliyoruz. Gelişmeye kentleşmeye devam eden bir ilçede ihtiyaçlarda sona ermeyecektir. İSU’nun desteği ve yer altı yatırımları kentimiz için çok önemli. Gerekli çözümlerin hızla hayata geçirilmesinde katkıları olan Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KARABALIK’A ZİYARET

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, belediye başkan yardımcıları ile birlikte İSU Genel Müdürü Sağlık’ın ziyareti sonrasında Kartepe Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanlarından ve İSU Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Kartepe’de devam eden ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan alt yapı çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.