Kartepeli Polis Kaza Kurbanı!

Eşi Sümeyye Özer ile Diyarbakır’a giden Ferhat Özer, yönetimindeki 41 KS 045 plakalı otomobil, Şanlıurfa-Gaziantep yolu üzerinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen tıra çarptı. Kazanın ardından otomobil şarampole yuvarlanırken, araç içinde bulunan özel harekat polisi Ferhat Özer yaşamını yitirdi. Yine eşi ile birlikte Diyarbakır’a giden polis memurunun eşi Sümeyye Özer de yaralandı. Yaralı Sümeyye Özer’in tedavisinin kaldırıldığı Suruç Devlet Hastanesi’nde devam ettiği bildirildi.

BÜYÜKAKIN’DAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, kaza sonucu hayatını kaybeden ve Kartepeli olan Polis Özel Harekat Ferhat Özel için bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Büyükakın mesajında; “Eşiyle birlikte tayin bölgesi Diyarbakır’a giderken Şanlıurfa Suruç’ta kaza yaparak hayatını kaybeden Kartepeli hemşehrimiz Polis Özel Harekat Ferhat Özer’e Allah’tan rahmet eşi Sümeyye Özer’e acil şifalar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.