KATIRCIOĞLU HSK ÜYELERİNİ KUTLADI


Radiye Sezer Katırcıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada, TBMM Genel Kurulu'ndaki HSK seçiminin ikinci turunda Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeliklerine seçilen; Yaşar Şimşek, Mehmet Ademoğlu, Alp Arslan, Cafer Ergen, Ali Cengiz Köseoğlu, Songül Yazar ve Hamit Kocabey’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde uyum yasalarının sırasıyla ele alınacağına değinerek, “TBMM tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. HSK üyelerini Milletin iradesi belirledi. Bağımsız, tarafsız, adil ve etkin yargı sistemi adına önemli bir adım attık. Üyeleri tekrar tebrik diyorum. Yeni Anayasa doğrultusunda uyum yasaları çalışmaları da referandumun ruhuna uygun bir şekilde ilerleyecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.