Kayalı da AK Parti’den Aday Adayı

Bu kapsamda Kayalı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen geniş katılımlı bir törenle AK Parti’den Körfez Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatında bulundu. Parti binasındaki törende Kayalı’nın ailesinin yanı sıra yakınları ve dostları da hazır bulundu.

YALNIZ BIRAKMADILAR

İlçe başkanı Nurettin Okutan’a başvuru dosyasını bizzat takdim eden, geçmiş yıllarda AK Parti’de ilçe başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve yüksek makine mühendisi olan Soner Kayalı’nın adaylık açıklaması sırasında; Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Başkanı Alican Kazgan, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı İsa Bozkurt, başkan yardımcısı Ayhan Kavuret, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Alyılmaz, Kocaeli Van Çaldıran Derneği Başkanı Feyat Yıldız, Körfez Erzurum İspir Yaylali Derneği Başkanı Erol Kazma, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkan Yardımcısı Sedrettin Aksoy, Körfez Posoflular Derneği Başkanı Muammer Eren, Körfez Belediyesi Genel Koordinatörü Cengiz Öztürk, AK Parti Körfez İlçe yöneticileri ve daha birçok isim hazır bulundu.

KAYALI TEŞEKKÜR ETTİ

Başvuru töreninde konuşan meclis üyesi aday adayı Soner Kayalı, “AK Parti her zaman ilklerin partisi oldu. Kurulduğu günden bu yana milletin desteği hiç kesilmedi. Bugün de yeni bir heyecan ve yeni bir ses olmak umudu ile partimizden Körfez Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatımızı yapıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz büyük destek dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Mart ayındaki yerel seçimlerde kazanan yine Cumhur İttifakı olacak, milletimiz olacak, AK Parti olacak” dedi. İlçe başkanı Nurettin Okutan da aday adaylığı dolayısıyla Soner Kayalı’yı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.