Kayalı Teşekkür İçin Davet Verdi

31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’den Körfez Belediye Meclis Üyeliğine aday gösteriler ve Cumhur İttifakı’nın Körfez’deki aday listesinin 16. sırasında kendine yer bulan  Kutlu Soner Kayalı, geçtiğimiz gün özel bir davet verdi. Körfez Belediyesinin özel kuruluşlarından Nazende Cafe & Restoran’da düzenlenen buluşmada geniş katılım vardı.

GENİŞ KATILIM VARDI

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Federasyonu Alican Kazgan, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Erzurum İspir Pazar Yolu Yaylalı Köyü Derneği Başkanı Erol Kazma, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alper Yılmaz, Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, kentimizin saygın kanaat önderlerinden Mehmet Allak, Kocaeli Erzurumlular Vakfı yöneticisi de olan AK Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Durmuş ile çok sayıda davetli buluşmada hazır bulundu.

“TEK AMACIMIZ HİZMET”

AK Parti’de ilçe yönetim kurulunda görev yaptıktan sonra istifa ederek meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Kutlu Soner Kayalı, “Bu çok özel süreçte bizlerle birlikte olan tüm gönül dostlarımıza destekleri ve yakın ilgileri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah nasip olur, milletimiz de teveccüh gösterir de meclis üyeliği görevimize başlarsak Körfez halkımız için en iyi şekilde hizmet etmenin gayretinde olacağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.