KAYIP KIZ ÇOCUĞU ESENTEPE'DE BULUNDU

Alınan bilgilere göre 7 yaşındaki Elif Nisa önceki gün saat 15:00 sıralarında Yenikent'teki evden ayrıldı. Bisikletle evden ayrılan Elif Nisa hava karardıktan sonra da geri dönmeyince ailesi durumu Mahalle Muhtarı Erol Küçük ve polise bildirdi. Muhtar Erol Küçük hemen çevredeki Mahalle Muhtarlığı ile bağlantıya geçip küçük kızın resmini paylaşarak sosyal medya yardımıyla da aramaya başladı. Gece saat 23:00 sıralarında beklenen sevindirici haber Körfez Esentepe Mahallesi'nden geldi. 55 yaşındaki bir vatandaş tarafından ağlarken bulunan küçük kız Mahalle Muhtarına teslim edilince hemen durum Erol Küçük'e bildirildi.

Daha sonra Muhtar Erol Küçük polislerle birlikte Esentepe Mahallesi'ne giderek küçük kızı teslim aldılar. Ailesine teslim edilen Elif Nisa Gebze'de Bir fabrikada çalışan babasına yürüyerek gitmek için evden çıktığını bisikletini de Yenikent'teki bir parka bıraktığını söyledi bisiklet bırakılan yerde bulunurken sağ salim ailesine teslim edilen küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.