Saadet partisi Körfez ilçe gençlik kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını yoğun katılımla gerçekleştirdi.
Gençlik başkanı Abdulkadir Kaymak gençlere patriotlar ve yabancı askerlerin ülkemize konuşlandırılmasıyla bir NATO üssü haline gelen vatan topraklarının hızlı bir şekilde işgal edildiğini belirterek, suni gündemlerle uyutulan ülke halkının bu gerçekleri görebilmeleri için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.
Komşuda yanan yangının ülkemize sıçramasının çok yakın olduğunu belirten Kaymak, yılbaşı ile alakalı olarak da sokaklarda eğlenceden bitap düşmüş alkolün etkisiyle kendinden geçmiş gençleri görürken yüreklerinin sızladığını belirtti.
Son 10 yılda ahlaki yozlaşmanın tavan yaptığı ülkemizde hala yandaş medyanın Müslüman gençlik Müslüman nesil yetişiyor naraları atması ne kadar büyük bir çelişkidir her şey ortada neslimiz çürüyor maneviyatımız yok oluyor ve gün geçtikçe her yönden işgale uğruyoruz diye konuştu.