Kaymakam Kalkar, Yeni  Muhtarlarla Buluştu

Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, kaymakamlık binasında gerçekleşen oturumda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bulaşmasında muhtarlara geride kalan yerel seçimleri kazanmaları dolayısıyla tebriklerini ileten Kaymakam Uğur Kalkar, seçilen isimlerle önümüzdeki 5 yıllık çalışma dönemini en verimli şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

“5 YIL VERİMLİ GEÇECEK”

Körfez ilçedeki muhtarlara başarılar dileyen Kaymakam Kalkar, “Seçimleri kazandınız ve şimdi milletimize hizmet etme zamanı. Seçilen muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Hepinize başarılar dileklerimi iletiyorum. Birlikte verimli bir çalışma dönemi geçireceğimize inanıyorum. Önümüzdeki 5 yıl boyunca başta muhtarlarımız olmak üzere tüm yerel yönetim birimlerimizle güçlü bir birliktelik oluşturacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817