KELEŞOĞLU ÇALIŞMALARINI HIZLI ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR

Eğitim camiasının yakından tanıdığı ve sosyal çalışmaları ile de beğenilen Halil İbrahim Keleşoğlu, aday adayı olduktan sonra teşkilatlarla tanışma aşamasının ardından STK ve vatandaş ziyaretlerine başladı. Memur Sen eski İl Başkanı olan Halil İbrahim Keleşoğlu, bu görevi nedeniyle de sendikanın ve eğitim camiasının da desteğini bekliyor.

3. kez aday adayı olan Halil İbrahim Keleşoğlu, “Halkın dertleriyle hem dert olabilecek kişilerden birisiyiz. Hayırlısıyla tercih edilebiliriz. Vekil olursak birkaç ay da bir toplanırız. Halkın şikayet ettiği konuları mümkün mertebe çözmeye çalışacağız. Herkes bundan emin olabilir” diyerek hizmet için göreve talip olduğunu açıklamıştı. Bu açıklamasının ve başvurusunu tamamlamanın sonrasında listeyi beklemeyen Keleşoğlu, çalışmalarına hızlı şekilde başladı.

Keleşoğlu kimdir?

1965 Trabzon Of doğumlu. Evli ve dört çocuk babası. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 42 yıldır Kocaeli'de ikamet eden Keleşoğlu, Okan Üniversitesi'nde İşletmeYönetimi yüksek lisans yaptı. Eğitimci, idareci ve STK temsilcisi Keleşoğlu, 4 dönem Eğitim Bir-Sen'de şube başkanlığı yaptı. 3 dönem Memur-Sen'de de il temsilcisi gibi görevler yapan Keleşoğlu, 3 dönem de Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri başkanlığı yaptı. Keleşoğlu, Muammer Dereli Fen Lisesi'nde müdür olarak görev yapan Keleşoğlu şu an Başiskele Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapıyor. Keleşoğlu öğretmenlik görevinden istifa ederek Ak Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.