KELEŞOĞLU'NDAN GÖRKEMLİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Keleşoğlu’nun açıklamasına, Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, Ensar Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı, KİHMED Başkanı Sebahattin Yamak, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, İLAYDER Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu ile gönüllü kültür teşekküllerine mensup çok sayıda isim katıldı.

Katılımın bir hayli yoğun olduğu aday adaylığı açıklamasında Keleşoğlu, Cumartesi günü resmi başvurusunu yapacağını ve yarın memuriyetinden istifa edeceğini dile getirdi. Keleşoğlu, Aday adaylık açıklamasında özgeçmişinden bahsederek sözlerine başladı. Halil İbrahim Keleşoğlu, “Biz bu kadar erken seçim beklemiyorduk. Seçimlere girip çıkmak kolay iş değil. Yaptığımız istişarelerle tekrar aday olmaya niyetlendik. Üçüncü kez aday adayı olacağız. Sizlerin dualarıyla inşallah milletvekili olacağız.

Biz memur kesiminden birisiyiz. Seçim sistemi değişti. Bir şemsiye reisin bir şemsiye vekillerin. Herkes keramet gösterecek. Halkın dertleriyle hem dert olabilecek kişilerden birisiyiz. Hayırlısıyla tercih edilebiliriz. Vekil olursak birkaç ay da bir toplanırız. Halkın şikayet ettiği konuları mümkün mertebe çözmeye çalışacağız. Herkes bundan emin olabilir. Yarın memuriyetten istifa edeceğim. Cumartesi günü de 14.30-15.00 arası AK Parti il binasında başvurumu yapacağım. Hepinizi oraya bekliyorum” dedi.

HALİL İBRAHİM KELEŞOĞLU KİMDİR?

1965 Trabzon Of doğumlu. Evli ve dört çocuk babası. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. 42 yıldır Kocaeli’de ikamet eden Keleşoğlu, Okan Üniversitesi’nde İşletmeYönetimi yüksek lisans yaptı. Eğitimci, idareci ve STK temsilcisi Keleşoğlu, 4 dönem Eğitim Bir-Sen’de şube başkanlığı yaptı. 3 dönem Memur-Sen’de de il temsilcisi gibi görevler yapan Keleşoğlu, 3 dönem de Kocaeli Gönüllü Kültür Teşekkülleri başkanlığı yaptı. Bir süre Muammer Dereli Fen Lisesi’nde müdür olarak görev yapan Keleşoğlu halen Başiskele Bahçecik Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlik yapıyor.

Kaynak: En Kocaeli

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.