KİHMED 40. Geleneksel Mezunlar Günü Buluşması İçin Gün Sayıyor

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, Türkiye’nin dört bir yanından mezun ve mensupların katılımıyla gerçekleştirilen mezunlar günü buluşması, pandemi sürecinin bitmesiyle birlikte büyük bir özlemle bu yıl 40. Geleneksel Mezunlar Günü buluşmasıyla 03 Temmuz 2022 Pazar günü saat 11:00’de Seka Kültür Alanı'nda bulunan Kihmed-Önder Gençlik ve Eğitim Merkezi'nin bahçesinde gerçekleştirilecek.

Bu yıl mezunların gün boyu birlikte daha fazla vakit geçirebilmesi, doya doya hasret giderebilmesi için gerekli hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca buluşmaya mezun ve mensuplardan siyasetçi ve bürokratların katılımı da bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.