Kirazlıyalı Kirazlıyalı Sayfası  Kapatıyor

Son zamanlarda bu tür halkın sesini duyurmaya çalışan, bulundukları bölgelerin eksiklerini dile getiren sayfalardan olan Kirazlıyalı Kirazlıyalı sosyal paylaşım sayfası gördüğü baskılar ve eleştiriler sonrasında yayına ara verme kararı aldı.

Sayfa yetkilisinin, yaptığı paylaşımların kasıtlı olduğu, siyasi alanda yatırım düşüncesiyle yapıldığı yönünde başlatılan yorumlar ve baskılar sonrasında yayın bitirildi.

Sosyal paylaşım sitesinin en azından bir süre yayın yapmayacağı belirtilirken, sayfa yöneticisi aldığı destek mesajları ile de bir süre sonra tekrar başlayabileceğini ifade ediyor. Sayfa yöneticisi tek amacının mahallenin sorunlarını anlatmak ve ilgililere iletmek olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.