Kızılay Heyetinden Yeni  Müdüre Tebrik Ziyareti

Bir süre önce yapılan atama ile Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ayhan Erin, şu sıra “hayırlı olsun” dileklerini iletmek üzere gelen ziyaretçilerini makamında kabul ediyor. Yeni müdür Erin, önceki gün de Türk Kızılay Derince Şube yönetimini ağırladı. Şube başkanı ve mali müşavir Hasan Malo ile beraberindeki heyet, Ayhan Erin ile bir araya geldi ve kendisini ilçeye atanması dolayısıyla tebrik etti.

“BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Buluşma sırasında İlçe Mille Eğitim Müdürü Ayhan Erin’e bir de çiçek takdim eden Kızılay Derince Şube Başkanı Hasan Malo, “İlçemize yeni atanan Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Erin’e Derince Kızılay ailesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Genç ve liyakatli müdürümüz ile ilçemizde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi. Müdür Erin ise ziyareti dolayısıyla Kızılay heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.