KO-MEK’ten Müthiş Sergi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KO-MEK) tarafından baharın gelişi ile ilgili düzenlenen sergiler başladı. Körfez ilçedeki KO-MEK sergisinin, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Genel Sekreteri Aslı Kuş, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürlüğü Ahmet Zihni Manap, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstğm. Hüseyin Eraslan, Körfez Müftüsü Muhammed Aydın, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, ile çok sayıda davetli katıldı.


 

BÜYÜKAKIN KUTLADI

Serginin açılışında konuşan Başkan Tahir Büyükakın, “Hünerli ellerden çıkan birbirinden güzel sanat eserlerini komeksepeti.com üzerinden satışına olanak sağlayarak, ev ekonomisine katkı sağlıyoruz. 80 branşta 4 bin 19 kursiyerimizin eğitim gördüğü Körfez KO-MEK’te baharın gelişi ile birlikte sergilenen el emeği göz nuru eserlerde emeği geçen tüm kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKANLAR DA KONUŞTU

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise konuşmasında KO-MEK eğitimlerine katılarak ev ekonomisine katkı sağlayan bireylerin olduğunu dile getirdi ve bu çalışmaların ülke genelinde örnek teşkil ettiğini söyledi. Programa katılan ilçe başkanı Ramazan Tuna ise sonrasında yaptığı açıklamada, “KO-MEK Körfez kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerinin sergisine katılım sağladık. Hepsi birbirinden kıymetli, özel ve güzel sanat eserleri için tüm kursiyer ve eğitmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.