Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu 2. Olağan Kurulunu Gerçekleştirdi

Mevcut başkan Şükrü Başaran yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

Genel Kurulda Dr. Muharrem Vedat Eryetiş Divan Başkanı ve Avukat Zeynel Eren Gülmez ile Avukat Semih Ergün divan üyesi olarak görev aldılar.

2. Olağan Kurul federasyon üyesi 16 derneğin delege katılımları ile birlik ve beraberlik ortamında gerçekleşti. 

Genel Kurul sonrası Federasyon Başkanı Şükrü Başaran tüm katılımcılara teşekkür ederek temennilerini şöyle dile getirdi;

Biz birlikte güçlüyüz. Her birimizin farklılıkları olabilir ama, çıktığımız yolda geçmişten geleceğe köprü görevi gören kültürümüz bizleri aynı çatı altında toplamaktadır. Ve bu kültür, bu toprakların hikayesini anlatıyor.

Federasyonumuz bizler için Kocaeli de tek bir ses olmuştur ve olmaya devam edecek. Federasyon hakkında olumlu olumsuz eleştiriler her daim olacaktır. Bu durumlarda bunu kabullenmek yerine, federasyonun hakkettiği değeri anlatalım, gösterelim. Hayır o iş öyle değil diyebilelim. Böylece halkımız kendi federasyonuna yine kendisi sahip çıkacaktır. Federasyonu daha çok anlatacağız, anlamlandıracağız, misyon ve vizyonunu ortaya koyacağız.  Böylece halkımız, iş insanlarımız, akademisyenlerimiz, gençlerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız  ile federasyonumuz gücüne güç katacaktır.

Her geçen gün yeni derneklerimizin de katılacağı birlik ve beraberliğimiz yönetim kurulu, gençlik kolları, kadın kolları, danışma kurulları vb. yapılanmalarla daha da büyüyecek.

Yeni projelerimiz var. Bunlar ile hedeflerimize ulaşmak daha kolay olacak. Birbirimizi dinlemeyi başardığımız sürece birlik ve beraberliğimiz daim olacak ve tabanda karşılık bulacaktır. Bu çatı altında herkese yer var, karşılık var, görev var. 

Şimdi yeni dönemde diğer federasyonlarımız ile bir araya gelerek bölgemizde ve ülkemizde tek ses olacak konfederasyon yapısına da inşallah kavuşacağız.

Tüm bu süreçlerde büyük emekler var, fedakarlıklar var. Herkes elini bu işin altına atarsa, işler paylaşılırsa yükümüz hafifleyecektir. Çalışmalarımız bereketlenecektir.

Ben emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder yeni dönemde hep birlikte halkımız ve ülkemiz için çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni dilerim.

Genel Kurula Katılan Federasyon Üyesi Derneklerimiz

Akçaova Kocadere Havzası Koruma Kalkındırma Güzelleştirme Kültür Ve Dayanışma Derneği

Biz Bize İzmitliler Derneği

Çakmaklar Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Çevre Ve Kültür Derneği

Genç Kandıralılar Derneği

İzmit Gökçeler Köyü Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kalkındırma Derneği

İzmit Gökçeören Köyü Derneği

İzmit Kandıra Safalı Köyü Kültür Ve Dayanışma Derneği

İzmit Taşköprülüler Derneği

Kandıra Kocakaymaz Köyü Kayıplar Mahallesi Yaşatma Ve Güzelleştirme Derneği

Kandıra Küçüklü Köyü Kültür Ve Sosyal Yardımlaşma Derneği

Kandıra Terziler Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Çevre Ve Kültür Derneği

Kocaeli İli Gebze Çayırova Darıca Dilovası İlçeleri Taşköprülüler Derneği

Kocaeli Kandıra Ahmethacılar Ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Ve Güzelleştirme Derneği

Kocaeli Kandıra İlçesi Teksen Ve Orta Köyleri Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği

Tavşantepe Birlik Beraberlik Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.