Kocaeli Meydan Ailesinden  Körfez Belediyesi Çıkarması

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, Yazı İşleri Müdürümüz Serpil Yarar ve kariyerinde dünya üçüncülüğü , Dünya ikinciliği ,Avrupa şampiyonluğu gibi dereceleri bulunan Ulusal ve Uluslararası yarışmalarda Ülkemize bir çok gururlar yaşatan siyah kuşak 4. dan Körfezli Milli Şampiyon Taekvondocu Şevval Yarar, Söğüt ile makamında bir araya geldi.

SÖĞÜT’TEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Meydan Gazetesi’nin yayıncılık ilkesine bağlı, özgür ve tarafsız bir anlayış içinde olduğunu belirterek, kurum yöneticilerini tebrik etti. Söğüt ayrıca başarılarının devamını diledi.

SÖĞÜT’E TABLO HEDİYE ETTİ

Bulaşma ile ilgili açıklama yapan genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ise “31 Mart’ta Körfez halkımız bir karar verdi ve Şener Söğüt’ü yeniden başkan olarak başlarında görmek istediklerini dile getirdi. Kendisini tebrik etmek için bir araya geldik. Başarılarının devamını diliyoruz” açıklamasında bulundu. Yarar ve gazete yönetimi, buluşma anısına Başkan Söğüt’e bir de tablo hediye etti.

KÖKSAL UNUTULMADI

Bu arada Burhan Yarar ve beraberindekiler, yeni dönemde Körfez Belediyesindeki en büyük değişikliklerden biri olarak dikkat çeken, kurumun yeni Özel Kalem Müdürü olan Veysel Köksal ile de bir araya geldi. Köksal’a da bir hediye takdim eden Yarar, kendisinin görevinde başarılı olacağına inandıklarını dile getirirken, Veysel Köksal ise ziyaret dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.