Kocaeli Öğretmen Akademileri- Edebiyat Akademisi

 Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından il , ilçe millî eğitim müdürlükleri, resmî eğitim kurumları ve özel okullarda görev yapan öğretmen ve yöneticilerin kişisel, sosyal ve kültürel yönden gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla pilot illerde öğretmen akademileri kuruldu.

  Pilot iller arasında yer alan İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Kocaeli Öğretmen Akademileri kapsamında “Edebiyat Akademisi” kuruldu. Kocaeli Öğretmen Akademileri çalışmaları kapsamında, resmî /özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmen ve eğitim yöneticileri, alanında uzman isimlerle her hafta farklı temalarda belirlenen etkinliklere katılmak üzere bir araya gelecek. 

  Edebiyat Akademisi, İlk olarak 9 Mayıs Perşembe günü, saat 17.00’de Zeynep ARKAN’ın söyleşisi ile Kocaeli İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında , İl Millî Eğitim Koordinatör Öğretmeni Ayşe Nur YILDIRIM’ın moderatörlüğünde başlayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817