KOCAELİ ÖNCÜ  GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ TEKVANDO ŞAMPİYONASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şampiyona İmam Hatip okullarında okuyan ve Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tekvando branşında eğitim alan sporcuların heyecanlı karşılaşmalarına sahne oldu. Müsabakalar dostluk ve kardeşlik içerisinde centilmence gerçekleştirildi. Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları antrenörlerinin ve ailelerinin desteği ile birlikte tekvandodaki yeteneklerini sergilediler.

Şampiyona boyunca centilmence müsabakalarını gerçekleştiren ve dereceye giren sporculara Kocaeli Öncü Genlik ve Spor Kulüp Başkanı Ali KÜÇÜKKESKİN ve Yönetimi ile Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği Sabahattin YAMAK tarafından madalyaları takdim edildi.

Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Ali KÜÇÜKKESKİN yaptığı açıklamada; “Kulübümüz iki yıl gibi kısa bir sürede bir çok branşta bine yakın sporcu yetiştirdi. Tekvando branşında da büyük başarılara imza atan sporcularımız var. Yerel ve Ulusal turnuvalarda büyük başarılar elde ettiler.

 Genç sporcularımıza antrenör ve eğitmenlerimiz spor ile fiziksel gelişimlerinin yanı sıra ahlaki ve manevi gelişmelerine yardımcı oluyorlar.  Bugün gerçekleştirdiğimiz şampiyona da 122 sporcumuz ter döktü. Sporun nasıl centilmence ve dostluk içerisinde yapılacağını bizlere gösterdiler. Tüm sporcularımızı yönetim kurulumuz adına tebrik ediyor, hayatları boyunca başarılar diliyorum.” dedi.

Şampiyona tüm sporcular ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.