Kocaeli Yozgatlılar Derneği Genel Başkanı Murat’a Fedarasyondan Ziyaret

KÖSEKÖY’de bulunan Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette; Kocaeli’nin tanınmış iş kadınlarından ABM Mühendislik Firması’nın sahibi, Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı genç girişimci iş kadını Hicran Bozkurt’ta hazır bulundu.

AÇILIŞ YAPILACAK

İki ay önce kurulan KOCAELİ YOZGATLILAR DERNEĞİ’nin açılışı için çalışmaların başladığını belirten Dernek Başkanı Davut Murat, “ Önümüzdeki günler içinde derneğimizi resmi törenle hizmete açacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bizim amacımız, gurbette Yozgatlıları bir araya getirmektir. Bu amaçla derneğimizi kurduk. Birliğin, beraberliğin, Yozgatlının olduğu her bir yerde, biz varız. İnanmış arkadaşlarla bir araya gelerek kurmuş olduğumuz bu dernek: toparlayıcı olacaktır. Şu anda üye çalışmalarımız devam ediyor’ dedi.

AKALIN, ‘BİR OLACAĞIZ, GÜÇLÜ OLACAĞIZ’

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ise yaptığı konuşmada, “ Yozgatlılar bu güne kadar hep ezildiler. Birlik olamadılar. Güç birliği yapamadılar. Federasyonun kurulması ile birlikte, Kocaeli’nde bir hareketlilik başladı. Birlik ve beraberlik sağlandı. Bizde birlik olacağız. Güçlü olacağız. Temsil makamında söz sahibi olacağız. Çok ciddi bir nüfusumuz var. Bu nüfusumuz bir araya getirdiğimiz zaman; yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ayrılık yok. Birlik var. Bir birimizi seveceğiz. Bir birimizi âmâsız-fakatsız sahipleneceğiz. Yozgatlıların sahip olmadığını herkes görecek. Fitne çıkaranlara izin vermeyeceğiz.” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kuruluşunu iki ay önce tamamlayan Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Davut Murat’a, üzerinde federasyon logosunun olduğu özel plaketi, ABB Mühendislik Firması’nın sahibi, Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı genç girişimci iş kadını Hicran Bozkurt ile birlikte takdim eden Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, ‘ Hayırlı olsun. Yapılacak açılışta her türlü konuda yanınızda olacağım. Bu güne kadarda her zaman Yozgatlının yanında olduk. Biz Kocaeli’nde güçlü olacağız. Derneği kuran ve Ramazan-ı Şerif ayında 1000 kişinin üzerinde Yozgatlıyı iftarda buluşturan Dernek Başkanımız Davut Murat ve yönetimin tebrik ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.