Kocaeli’deki Fenerbahçeliler  Kongrede Ali Koç’u Destekledi

Kullanılan toplam oy sayısının 27 bini geçmesiyle rekor kırılan ve Koç’un eski başkan Aziz Yıldırım’a karşı yarıştığı seçim devam ederken, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük, Koç’un seçimi kazandığını doğruladı. Fenerbahçe’de 1998 ila 2018 yılları arasında başkanlık görevinde bulunmuş olan Yıldırım, mağlubiyeti kesinleştikten sonra yaptığı açıklamada Koç’u tebrik etti.

İKİ İSİM KATILDI

Bu arada Türkiye’nin hemen her yerinden büyük kurultay için Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’na akın edildi. Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yönetimi de bu özel günde kongreye katıldı ve başkanı seçmek için oyunu kullandı. Gerçekleşen kongreye dernek başkanı Abdulkadir Erbağcı, başkan yardımcısı Yunus Şengül ve bazı yöneticiler katıldı.

ALİ KOÇ’U DESTEKLEDİLER

Katılanlardan Şengül’ün aynı zamanda Körfez Esnaf Odası yönetiminde yer aldığı, Fatih Mahallesi’nde esnaflık yaptığı belirtildi. Bu arada Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yönetimi de iki güçlü aday arasında destek için tercihlerini mevcut başkan Ali Koç’tan yana kullandı. Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, sonuçların belli olmasının ardından büyük sevinç yaşadılar.

KOÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Öte yandan gerçekleşen büyük kongrenin ardından yeniden kulüp başkanı seçilen Ali Koç da Kocaeli Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ile bir araya geldi kendilerine destekleri için teşekkür etti. Kocaeli heyeti ayrıca, Ali Koç’un yönetimindeki en güçlü isimlerden biri olarak dikkat çeken ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ile de buluşarak kendisini kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.