Kocaelispor Efsaneleri  Körfez’de Buluştu

Kentimizin yetiştirdiği önemli spor insanlarından biri olan Metin Özkan ile Körfez ilçenin tanınmış ve saygın esnaflarından, Dergah Ocakbaşı işletmesinin sahibi, aynı zamanda Kocaelispor Kulübü’nün yönetim kurulu üyesi Çetin Zerenoğlu, geçtiğimiz akşam özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

SÖĞÜT’E HEDİYE FORMA

Dergah Ocakbaşında gerçekleşen buluşmaya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, KASKF eski Başkanı Muammer Hazer ile Kocaelispor’un efsane futbolcuları katıldı. Gerçekleşen etkinlik sırasında Belediye Başkanı Söğüt’e üzerinde ismi yazılı olan bir forma hediye edildi.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Dostluk buluşması şeklinde geçen programda konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kocaelispor’umuz hepimizin ortak paydasıdır. Bu anlamlı program dolayısıyla değerli spor adamı Metin Özkan hocamıza ve iş insanı Çetin Zerenoğlu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah sevdamız Kocaelispor, gelecek yıl hak ettiği ve olması gereken yer olan Süper Lig’e yükselecektir. Biz de bunun için elimizden gelenin en iyisini yerine getireceğiz” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.