Kocaelisporun Doğan'ı var
 BAŞKAN DOĞAN KOCAELİSPOR’U YALNIZ BIRAKMIYOR

 

Kocaelispor’a verdiği destekle dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan takıma desteğini sürdürüyor. Son günlerde iyi bir performans gösteren takımla İmperial Park Otel’de gerçekleşen akşam yemeğinde biraraya gelen Başkan Doğan “ ben bu takımın hak ettiği yere geleceğinden zerre kadar kuşku duymuyorum. Bugün burada olan bu genç sporcular takımı eski günlerine hatta çok daha başarılı günlere getirecekler. Kocaelispor’a destek vermek bu şehirdeki herkesin görevidir” dedi.

 

TAKIM VE YÖNETİCİLER BİRARADA

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe; Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Ayan, Abdulkadir Yılmaz, Suat Önder ve Eyüp Çakal, A Takım Teknik Direktörü Bülent Baturman, Yardımcı Antrenör Veli Akbaş, Alt Yapı Koordinatörü Murat Son, Futbol Şube Sorumlusu Zafer Aydoğdu, Kocaelispor A Takımı, A2 Takımı, U-19, U17 Takımı, İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve İzmit Belediyesi Spor Danışmanı Zeki Kutlu katıldı.

 

ZORLUKLAR AŞILACAK, TAKIM SÜPER LİG’E ÇIKACAK

 

Takım oyuncuları, teknik heyet ve yönetim ile bir araya gelen Başkan Doğan, “Kocaelispor zorlu bir zaman geçiriyor. Bu aşılmayacak bir durum değil, herkesin her kurumun başına gelebilen bir durumu bugün Kocaelispor yaşıyor. Ancak bu durum Kocaelispor için geçici bir durum. Bu şehirde yaşayan herkes Kocaelispor’u hep birlikte bu durumdan kurtaracak. İzmit Belediyesi olarak biz elimizden geldiğince, tüm gönlümüzle sizin yanınızda olduk. Malzeme desteğini verdik, antreman sahasını yaptık, lojman olarak kullanılacak ev verdik. Bu desteklerimiz devam edecek. Bundan sonraki hedefimiz ligi bitirmek. Bu yönetim, bu teknik ekip ve bu futbolcular Kocaelispor’u kurtaracak. Biz hep birlikte bu işi başaracağız. Kocaelispor bir gün Süper Lig’de yerini alacak. Buna inanıyorum. Bu takımı Süper Lig’e bu şehrin çocukları çıkaracak” dedi.

 

İNANIYORUZ, BAŞARACAĞIZ

 

Kocaelispor’un en kötü dönemlerinde destekçisi olan ve takımı yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür eden Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, “Kocaelispor olarak eski günlerimize geri döneceğimize, bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bu takımı sadece biz değil tüm şehir yeniden ayağa kaldıracak. Şehir olarak bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.