Körfez AK Parti’nin  Gündemi Çok Yoğun

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Körfez İlçe yönetiminin haftalık toplantısı dün gerçekleşti. Kentin en aktif ve tecrübeli ilçe başkanları arasında başı çeken Ramazan Tuna başkanlığında ilk olarak yapılan yürütme ve ardından gerçekleşen yönetim kurulları toplantısında önemli konular ele alındı, gündem üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

BİRİMLERDEN TEK TEK

SUNUMLARINI ALDI

Parti teşkilatlarının saha programları, yeni üyelerin kabulü, teşkilat çalışmaları ve mahalle yapılanmalarının son durumunun değerlendirildiği bu toplantıda ilçe başkanı Ramazan Tuna, tüm birim başkanlarından son durum hakkında kapsamlı bir sunum aldı. Öte yandan toplantılar öncesinde ilçe başkanı Tuna’nın bir de konuğu vardı.

MERDAN VE ÇİÇEK

Tuna’nın yakın dostları arasında bulunan ve teşkilatlar arasında büyük bir samimi bağ oluşturan AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve başkan vekili Recep Çiçek, ilçe başkanı Tuna ile makamında bir araya geldi. İki teşkilatın karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu buluşma güzel bir sohbet eşliğinde gerçekleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.