Körfez Azerbaycanlılar Derneği etkinliği iptal
 Körfez Azerbaycanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Nevruz Programı, iptal edildi. Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan programa Valilik tarafından izin verilmedi. Bütün hazırlıkları tamamlanan gecenin iptal olduğunu belirten Körfez Azerbaycanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Abdullah Salar, 'Körfez Belediyesi ile ortaklaşa düzenliyorduk. Davetiyelerimiz basılmıştı. Ancak OHAL kapsamı dahilinde Nevruz Bayramı kutlamasına bu sene izin verilmedi. Devletimizin bir bildiği mutlaka vardır. Saygılıyız. Bizde bu yıl bu programı yapmayacağız. Başka etkinliklerde başka tarihlerde yapacağız."dedi. 21 Mart Salı Günü saat 19'da yapılacak program böylelikle iptal edilmiş oldu.

5 Derneğin etkinliği yapılacak

Bu arada Körfez’de, 5 dernek tarafından düzenlenen ve 19 Mart’ta yapılacak olan Nevruz Bayramı etkinliğinin yapılacağı açıklandı. Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği, Dünya Karapapak Türkleri Birliği, Akçakale Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği , Kars Dikme Köylüleri Derneği tarafından düzenlenen ve davetiyeleri dağıtılan gecenin aynı şekilde gerçekleşeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.