Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan turnuvaya Körfez’deki 9 lise takımı ve 140 öğrenci katılıyor. 2 hafta sürecek turnuvada lig kalitesinde çekişmeli ve seyir zevki yüksek maçların oynanması beklenirken şampiyonluk için takımların hayli iddialı oldukları belirtildi.

9 LİSE, 140 ÖĞRENCİ

25 Nisan tarihi itibarı ile başlayan turnuva boyunca maçlar Körfez Oruç Reis Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapılacak. Turnuvanın organizasyonu ve servisleri Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından karşılanırken maçların hakemliklerini Körfez Belediyesi Voleybol Antrenörü Yağmur Ayvaz yapıyor.

NEFES KESEN MAÇLAR

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Voleybol Genç Kızlar oyunları kapsamına da alınan turnuvaya; Hacer Demirören Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, MED Marin Tuncer Şen Fen Lisesi, Emlak Konut İmam Hatip Anadolu Lisesi, Yönder Koleji, Tüpraş 50. Yıl Anadolu Lisesi, Yarımca Anadolu Lisesi, Oruç Reis Anadolu Lisesi, Simya Koleji ve Yeşil Vadi Koleji katılıyor.

İlk gün maçlarında alınan skorlar:

Simya Koleji: 2 - Yarımca A.L.: 1

⁠Tüpraş 50. Yıl A.L.: 2  - Yönder Koleji: 0

Oruç Reis A.L.: 2 - Yeşil Vadi: 0

MED Marine Fen Lisesi: 2 - Emlak Konut A.İ.H.L.: 0

A GRUBU

B GRUBU

YEŞİL VADİ KOLEJİ

YARIMCA ANADOLU LİSESİ

MED MARİN TUNCER ŞEN FEN LİSESİ

YÖNDER KOLEJİ

EMLAK KONUT İMAM HATİP A.L.

HACER DEMİRÖREN M.T.A.L.

ORUÇ REİS ANADOLU LİSESİ

TÜPRAŞ 50.YIL ANADOLU LİSESİ

SİMYA KOLEJİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817