Körfez Belediyesi yürekleri ısıttı
 Körfez Belediyesi, sosyal yardımlarla kimsesizlerin kimsesi olmayı sürdürüyor. 2016 yılında 761 aileye Körfez Kart ile gıda yardımında bulunan Körfez Belediyesi, ilçedeki 250 Suriyeli aileye de erzak kolisi yardımında bulundu. Belediye ekipleri sadece Körfez’deki yardıma muhtaç ailelere değil; Suriyelilerin yaşadığı çadır kentlere 50 ton un, Bayırbucak Türkleri’ne de erzak yardımında bulundu.

EKMEK KARTI ÇIKARILDI

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gıda yardımı dışında Ekmek Kartı ile 500 muhtaç aileye de ekmek yardımında bulunuyor. 2016 yılında 593 cenaze evine yemek hizmeti sunulurken, ilçe genelinde yardıma muhtaç durumdaki yaklaşık 200 aileye de 81 bin 500 kilogram kömür yardımında bulunuldu.

761 AİLEYE VERİLDİ

İnsan onurunu düşünen, ihtiyaç sahibini rencide etmeyen, kullanımı kolay, ihtiyaç sahiplerine tercih ettikleri ürünleri alma imkânı tanıyan modern bir sistem olan Körfez Kart, yüklenen para miktarınca gıda alımına imkân sağlıyor. Kart sahipleri, Körfez’de elektronik kartla anlaşmalı market şubelerinden gıda ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. 2016 yılında 761 aileye Körfez Kart dağıtımı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.