KÖRFEZ'DE ALT YAPININ BİTTİĞİ BÖLGELER ASFALTLANIYOR

İSU, 3 sene boyunca Körfez’de yürüteceği alt yapı çalışmalarına Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde başlatmış, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur hatlarını yenilemeye başlamıştı. Büyük titizlikle sürdürülen çalışmalarda alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarına Yavuz Sultan Selim Mahallesi Reyhan Caddesi ile start verildi.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ ÇALIŞTI

Çok sayıda ekip Reyhan Caddesi’nde asfalt serim çalışmasını yürütürken, altyapısı tamamlanan bölgelerde belirli periyot çerçevesinde asfaltlama çalışmasının sürdürüleceği aktarıldı. Körfez Belediyesi yetkilileri, “İSU çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte halkımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.