KÖRFEZ'DE HEDEF YÜZDE 49!

Seçimlerin erkene alınma ihtimali konuşulurken yapılan basın toplantısında Şener Söğüt yaptıkların Mahalle toplantıları ve görüşmelerde 2 hedef belirlediklerini söyledi.

Şener Söğüt birinci hedefim daha önce alınan seçim yüzdeleri baz alınarak yüzde on fazlasını ulaşmak olarak belirlendiğini söyledi. Söğüt açıklamasında Buna göre eski seçim her baz alındığında yerel seçimlerde yüzde 49 Genel seçimlerde de %58 hile 60 arasında oy hedefledik. 2. Hedefimiz ise üye sayısı ile ilgili oldu ilçedeki mevcut seçmen sayısının %30 kadar üye yapmayı hedefliyoruz halen yüzde 25 olan üye sayısı %5 artış hedeflenerek yeni üye kaydı yapılacak. Hızlı bir çalışma dönemine girerek 5 aylık görev süresi içinde Mahalle yönetimlerine başkanlara mahalle kadın ve gençlik kolları yönetimlerini tamamladık şu anda her an seçim olacakmış gibi her Sandık başında 4 müşahit görevlendirdik. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor 5 aylık süre içinde ziyaretleri bitirdik iade ziyaretleri ve STK ziyaretlerine başladık partiye hizmet veren kurucular ve eski görev alan arkadaşların Tek Tek ziyaret ederek çalışmalarda yanımızda görmek istediğimizi söyledik. dedi.

Söğüt toplantının bir diğer bölümünde de ilçede devam eden belediye Projeleri hakkında bilgi vererek körfezin 2018 yılında şantiyeye döneceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.