Körfez’ de Minikler ‘Tonton’un Çiftliği’nde Buluştu

 Bu bağlamda düzenlediği etkinliklerde çocukları da unutmayan Körfez Belediyesi son olarak ‘’Tonton’ un Çiftliği ‘’ çocuk tiyatrosunu minik izleyenleriyle buluşturdu.
Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro oyunu, minik tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi. Çocukların hafta sonu tatilini eğlenceli bir şekilde geçirmesi için düzenlenen etkinlik izleyicilerinden tam not aldı.

ÇOK EĞLENDİLER
Her yaştan çocuğun katıldığı etkinliğe ilgi yoğundu. Kahkahaların havada uçuştuğu tiyatroda minikler bir yandan dans ederken, bir yandan da söylenen şarkılara eşlik ettiler. Hayvan dostların yaşamından alıntıları anlatan tiyatro oyunu çocuklar tarafından çok beğenildi.

OYUNUN KONUSU
Bir çiftlikte yaşayan hayvanları konu alan tiyatro oyunu, hayvan dostlarımıza iyi davranılması gerektiğini anlatıyor. Tonton dede yalnızlıktan huysuzlaşmış bir adamdır. Çiftliğindeki hayvanlara kötü davranmaktadır. Çiftlikteki hayvanlar Tonton'u çok severler fakat onlara kötü davranmasından rahatsızdırlar. Bunun üzerine Tonton' a ders vermek için çiftliği karıştırarak onun söylediklerini yapmazlar. Tonton sonunda onlara kötü davrandığını anlar. Hayvanlarından özür diler ve en iyi arkadaşlarını bir daha üzmez. Çiftlik eski güzel günlerine kavuşur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.