Körfez Devlete Yeni Göz Doktoru Başladı

Aslen Kilis’li olan Uz. Dr. Muhammet Furkan Balcı 1987 Erzurum doğumludur. İlkokulu Erzurum’da Ortaokul ve Lise öğreniminin İstanbul’da tamamlamıştır. 2010 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde mezun olan Uz. Dr. Muhammet Furkan Balcı,3 yıl İstanbul Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapmıştır. 2017 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 2017-2019 yılları arasında Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. Uz. Dr. Muhammet Furkan Balcı’nın ilgi alanları glokom, pediatrik muayene, katarakt üzerinedir. Körfez Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan doktorumuza yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasta yakını 2 ay önce

Doktor görme testi sonucuna göre, asla muayene yapmadan, ilaç yazdı. İlk ve tek sorumuzda da bizi kovmaktan beter etti. 7 yaşındaki oğlum için görme kaybı var dedi. Böyle ciddi bir durumda izlememiz gereken yolu söylemeye tenezzül bile etmedi. Bizi aydınlatmadı sorularımızı cevaplamadı.

banner2817