Körfez Esnaf Odası’ndan Belediye Çıkarması

Oda Başkanı Yahya Öztürk ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen mahalle idareler seçimlerinde ikinci kez Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“ESNAFIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ

Söğüt ile başkanlık makamında bir araya gelen oda başkanı Öztürk ve beraberindekiler, kendisini tebrik ettiler ve yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar dilediler. Konukları ile yakından ilgilenen Belediye Başkanı Şener Söğüt ise Körfezli yapılacak özel çalışmalarla ilçe esnafını destekleyeceklerini ifade etti.

ERDEMİŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada oda yöneticileri daha sonra ise MHP kontenjanından meclis üyesi seçilen ve ardından yeni belediye başkan yardımcılarından biri olarak atanan Ahmet Erdemiş’e de konuk oldular. Erdemiş’e plaket sunan ve bir hediye takdim eden Erdemiş, “Çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817