Körfez Gençlerbirliği’nden Milli Takıma 2 Oyuncu

13 spor dalında 1800 lisanslı sporcu

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübünün atletizm, basketbol, güreş, futbol, halk oyunları, karate, kick boks, modern pentatlon, ragbi, taekwondo, voleybol, yüzme, vücut geliştirme ve fitness branşlarında 1800 lisanslı sporcusu bulunuyor. Alanında söz sahibi ve uzman antrenörler nezaretinde yürütülen spor çalışmaları il derecelerinin yanı sıra son dönemde Türkiye, Balkan ve Avrupa dereceleri ile de adından söz ettiriyor. Başarı çıtasını her geçen gün yukarıya çıkartan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü milli takımlara da sporcu vermeye başladı. Son olarak Körfez Ragbi takımından 2 genç sporcu U18 milli takımına davet edilerek milli takım kampına gittiler.

Her sporcunun hayali milli takım

Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Ragbi takımı oyuncularından Berk Kara ve İbrahim Eren Kurtaran önceki gün Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanlığı tarafından Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapılan 7’li U18 Ragbi Erkekler Milli Takım hazırlık kampına davet edildiler. Daveti alır almaz hemen milli takım kampına giden Körfezli sporcular ve kulüp yöneticileri çok mutlu olduklarını dile getirerek “her sporcunun hayali milli takıma seçilebilmektir. Kulübümüzden iki sporcumuzun davet edilmesi bizi çok mutlu etti” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817