Körfez Gençlik Meclisi Ulusal Gençlik Parlamentosu’nda
 BÖLGELER BULUŞTU

Ulusal Gençlik Parlamentosu 2017 Genel Kurul 1. Hazırlık Koordinasyon Toplantısı 17-19 Mart 2017 tarihinde İzmir’de gerçekleştirildi. İzmir Bornova Belediyesi ve Bornova Kent Konseyi Gençlik Meclisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Ege Bölgesi, Marmara Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi, Karadeniz Bölgesi’ndeki il ve ilçe temsilcileri hazır bulundu.

GENÇ TEMSİLCİLER BİR ARADA

İstanbul’da düzenlenen Ulusal Gençlik Parlamentosu Koordinasyon toplantısına Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun’un yanı sıra, yaşadıkları kentlerde gençlik alanında çalışmalar yapan gençlik meclisleri, üniversite kulüpleri, gençlik sivil toplum kuruluşları, farklı kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

 BAŞKAN BARAN’IN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ GENÇLER

Ulusal Gençlik Parlamentosu Koordinasyon toplantısına katılım sağlayan Körfez Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın hayata geçirdiği projeleri il ve ilçe temsilcilerine aktardı. Körfez’de yılların hayali olan Üniversite - Körfez Kampüsü’nün temellerinin Başkan Baran sayesinde atıldığı dile getiren Gençlik Meclisi Başkanı Hakan Tosun,“  Körfez Belediye Başkanımız, ilçemizde vizyon projelerini ardı ardına hayata geçiriyor. Özellikle kentimizde Üniversite binasının temelinin atılması, biz gençleri çok mutlu etti. Sağlıktan Spor’a birçok alanda dev projelere imza atan Belediye Başkanımızı gençler olarak sonuna kadar destekliyoruz “ dedi.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.