​​​​​​​Körfez Gündemine Bomba Gibi Düşen Adaylık!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, önceki gün Kocaeli’ye geldi ve partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Yeni il başkanı Zeynep Sudan’ın göreve atanmasının ardından ilk kez ilimize konuk olan Babacan, altı ilçede belediye başkan adayını kamuoyu ile paylaştı.

6 İSİM AÇIKLANDI

İl binasındaki tanıtım programında genel başkan Ali Babacan; Körfez, Gebze, Darıca, İzmit, Dilovası ve Kandıra olmak üzere 6 ilçedeki başkan adaylarını belirlediklerini belirtti. Bu isimler arasında partinin Körfez ilçedeki kurucu ilçe başkanı olan tecrübeli siyasetçi Orhan Bozkurt’un adının yer alması dikkat çekti.

TOPLAMDA 8 İLÇE OLDU

Kent siyasetinin önemli isimleri arasında yer alan Bozkurt’un adaylığı Körfez gündemine bomba gibi düşerken, tüm siyasi partiler şimdi yeniden hesap kitap yapmak durumunda kaldı. Seçim sürecinde Bozkurt’un adaylığının ilçedeki büyük ses getirmesi bekleniyor. Parti genel merkezi tarafından daha önce Karamürsel ve Kartepe’de adaylar açıklanmıştı.

İŞTE DEVA PARTİSİ’NİN İLİMİZDE AÇIKLANAN ADAYLARI

KÖRFEZ                   Orhan Bozkurt

İZMİT                        Ercan Aktan

GEBZE                      Mükail İzgin

DARICA                   Muhammer Ali Ünsür

DİLOVASI                Ali Çelik

KANDIRA                Kadir Özdemir

KARAMÜRSEL       Yunus Katı

KARTEPE                 Yusuf Nuhoğlu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.