Körfez Hereke’nin Gençleri  Başarıya Doymuyor

Şehrimizin köklü amatör spor kulüplerinden Hereke  Yıldız Spor Kulübü altyapısı adeta geleceğe ışık saçıyor. Bu yıla kadar sadeci A Takım kategorisinde değil, aynı zamanda altyapının hemen her kademelerinde başarılı neticeler ile dikkat çeken Herekespor, Yeni bir başarıya daha imza attı.

U-17 TAKIMI GRUBUNDA LİDER

Bu hafta Türkiye Şampiyonası’nda U-18 takım ile mücadele etmeye hazırlanan Hereke Yıldozspor U-17 takımı ile de önemli bir başarıya daha imza attı. Ön iki gün oynadığı karşılaşmayı kazanarak üst üste yedinci maçını da kazanan Hereke Yıldız Spor U-17 takımı grubundaki liderliğini sürdürdü.

YÖNETİM TAKIMDAN MEMNUN

Maçtan sonra büyük bir sevinç yaşayan takım sporcularını tebrik eden kulüp yöneticileri, yaptıkları açıklamada, “U-18 takımımız bu hafta Türkiye şampiyonasında İlk tur maçlarını oynayacak. U-17 takımımız da son hafta maçında rakibini farklı yenip 7’de 7 yapıp puan farkıyla liderliğini sürdürüyor. Bu gençler herşeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817