Körfez Heyeti Kars’ı Dolaştı

Ancak şenlikler öncesinde Kars’a giden Söğüt ve beraberindekiler, şehirde bir dizi temasta bulundu, özel ziyaretler gerçekleştirdi, ardından Posof’a geçerek şenliklere katıldı.

HEYET KALABALIKTI

Kars gezisi sırasında belediye başkanı Şener Söğüt’e başkan yardımcılarından İbrahim Çırpan, Özel kalem müdürü Zekeriya Çetin, Karslı meclis üyeleri Doğan Orak ve Avukat Sinan Barış Kaya, Temizlik işleri müdürü Recep Şen, Ruhsat müdürü İskender Mert, Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır , Kocaeli Posoflular dernek başkanı Muhammet Eren eşlik etti. Kars gezisi sırasında Körfez heyeti bazı ziyaretlerde bulundu ve bölgenin önemli isimleri ile bir araya geldi.

TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA GİTTİLER

Program dahilinde Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile bir araya gelen belediye başkanı Şener Söğüt ve beraberindekiler, yakın bir ilgi ile karşılandılar. Buluşma sonrasında konuşan Başkan Söğüt, “Değerli oda başkanımız Ertuğrul Bey’e bize karşı nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

BAKAN’LA BULUŞTU

Öte yandan Kars’ın tarihi ve turistik mekanlarını da tek tek gezen Körfezli heyet, Kars’taki temasları sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ulaştırma eski Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile bir araya geldi. Buluşma sırasında Başkan Şener Söğüt, Bakan Bozdağ ile samimi bir şekilde sohbet etti ve kendisini en kısa zamanda Körfez ilçelerinde de ağırlamak istediklerini dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.