Körfez Kızılay, Lübnanlı Aileye Sahip Çıktı

Körfez Fatih Mahallesi’nde ikamet ettikleri öğrenilen, yaz mevsimlerinde ise kalmak üzere 6 kişilik Lübnanlı aile Afyonkarahisar yolu üzerinde kaza geçirdi. Olayın ardından aracı kullanan baba yaşamını yitirirken, anne ve 4 çocuk ise yaralandı. Bu arada bakanlıkların devreye girmesi ile Lübnanlı aileye destek olmak üzere Türk Kızılay Körfez Şubesi devreye girdi.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Ailenin tüm sorunları ve sağlık durumları ile yakından ilgilenen Kızılay’ın şube yöneticileri, Körfez Fatih Mahallesi'ndeki evlerine ulaşmalarını sağladı. Kızılay Körfez Şube Başkanı Anıl Devran Karaduman, yapılan girişimlerin ardından aileyi Körfez’deki evlerine ulaştırdıklarını, tedavi süresince ilçe kalacaklarını ve bu dönemin ardından Lübnan’a döneceklerini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.