KÖRFEZ'Lİ ŞEHİT, DUALARLA ANILDI

17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri’de şehit olan Körfezli Abdulsamet Özen, şehadetinin 4. yılında Körfez ilçede düzenlenen etkinlikte rahmet ve dualarla anıldı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Şaban Arlı, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, meclis üyeleri ile şehidin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

ŞEHİDİN ODASINA GİTTİLER

Öte yandan anma programında şehidimiz için dualar Okundu. protokol mensupları; Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile şehidin ailesini ziyaret ederek evinde kaldığı odasına konuk oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.