Körfez Mag Binasının Yenilenmesi Bekleniyor

Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde yer alan ve prefabriklerden oluşan MAG merkezi, aradan geçen 20 yıl sonrasında çok yıprandı.

Körfez Belediyesi eski Başkanı İsmail Baran, konu kendisine iletilince yeni binalar yapılması, malzemelerin yenilenmesi konusunda gerekenin yapılacağını söylemişti.

İstanbul’da yaşanan 5.8 şiddetinde ki depremden sonra özellikle Marmara Bölgesinde yer alan merkezler, toplanma alanları gündeme gelirken, Körfez’de ki merkezin kaderine terk edilmiş gibi bırakıldığı anlaşıldı.

Gönüllü kurtarıcı olarak Mahalle Afet Gönüllüleri ekibinde yer alan ekip, söz verilen yenilenmenin yapılmaması halinde yaşanacak deprem ve doğal afetlerde hizmet verme şansı bulunmayacağını, belediyenin bir an önce müdahalesinin gerektiğini söylüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.